Chałka z czekoladą


wyróżniające2

To mówi samo za siebie! Wszelkie komentarze są zbędne :)

10 min

składniki:

  • chałka
  • tabliczka czekolady
  • masło

Chciałbym napisać coś więcej, ale sami zobaczycie, jak proste jest wykonanie takiego śniadania. Chałkę kroimy na kromki o szerokości ok. 2,5-3 cm. Nacinamy je wzdłuż, robiąc kieszonkę, do której chowamy pasek gorzkiej czekolady. Rozgrzewamy patelnię nie używając do tego tłuszczu. Chałkę z obu stron smarujemy masłem, a następnie kolejno każdą stroną kładziemy na patelni. Przewracamy kromki pilnując by się nie przypaliły.

Musisz z jakiegoś powodu na nowo wkraść się w łaski swojego dziecka? To może Ci w tym wydatnie pomóc:)

SMACZNEGO

Marcin

 

rozmiar1

rozmiar2

rozmiar3

rozmiar4

Tagi: ,

Brak komentarzy

Dodaj swój komentarz i dołącz do dyskusjii!

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *